tisdag 2 oktober 2012

Ugglemössa

Jag har provvirkat en mössa efter ett mönster som Audhumble från Audhumbles Sammelsurium gjort. Det har tyvärr tagit mycket längre tid än det borde att komma igång med den, men när jag väl hittat garn och virknålarna slutat vara borttappade så gick det fort.


Mössan är gjord i Drops Alpaca Boucle och alldeles fantastiskt mjuk och härlig. Jag gillar verkligen färgskiftningen också, och att den är ganska lös och luftig. Audhumbles mönster var dessutom fantastiskt pedagogiskt och enkelt, jag hoppas hon släpper det på Ravelry snart så fler kan prova det.

Jag hoppas palten kommer att uppskatta den till vintern men än så länge sliter han av den så fort man sätter den på huvudet på honom, så jag har inte kunnat få till något foto med mössan på. Här är den på golvet istället:Titta gärna in hos Husmorsskolans Nya Syförening för att se vad de andra där gjort för något den här veckan!

1 kommentar:

  1. Den var häftig. Vad jag skall göra av mitt garn? Det är ett försök till inneskor, men jag drar nog upp det. Inget bra mönster till det garnet.

    SvaraRadera