tisdag 28 mars 2017

Anledningar att inte blogga

När någon inte bloggar på ett tag beror det antingen på att det inte händer så mycket att skriva om, eller att det händer alldeles för mycket så man inte hinner skriva. För mig har det varit lite både och på sistone.

Jag har inte stickat lika mycket som förut, eftersom jag ofta varit för trött för annat än mobilspel på spårvagnen och framför tv:n. Att jag varit det beror på att jag är gravid, och det känns nästan lite fjantigt att berätta om det här i bloggen först nu när jag är i åttonde månaden, men så är det i alla fall. Bebisen kommer i början av maj, om allt går som det ska.

Det har hänt en till sak också som nästan är ännu större, eller åtminstone mer ovanlig. Min man har mått väldigt dåligt länge, och nu har han kommit ut som transsexuell och är alltså min fru. Jag är glad att ha fått en lycklig fru istället för en deprimerad man, men det är ju också en lite omvälvande sak.

Så nu får jag sticka fler bebisplagg, och fler damkoftor, och det är ju roligt.
En del har jag ändå hunnit både sticka och spinna sedan sist, jag ska försöka se till att ta kort på det också så kan det dyka upp här.

4 kommentarer:

  1. Åh börjar nästan gråta! Så fint och tusen grattis till bäbis och lycklig fru :) Ser fram emot att se bäbisplagg, det är kul med inspiration nu när jag har en liten att sticka till!

    SvaraRadera
  2. Men så himla fint! Grattis och all lycka till er <3

    SvaraRadera